• Български
  • English

ПОДГОТОВКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ С УСИЛЕНО ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ASS

Скъпи приятели,

Не сме писали отдавна, защото Ви подготвяхме нещо СПЕЦИАЛНО.

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашите нови и изцяло практически насочени курсове:

 

ПОДГОТОВКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ С УСИЛЕНО ИЗУЧАВАНЕ НА

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

София, 04.10.2014г. – 13.12.2014г.

 

Kурсът е фокусиран върху програма „Еразъм+“ на ЕС.

Целта ни е да подкрепим неправителствените организации и училищата в работата им по тази европейска програма, да допринесем за това те да бъдат по-успешни в разработване и управление на проекти, както и в комуникацията с колеги от други страни. Курсът е подходящ и за всеки, който желае да задълбочи познанията си по темата и да бъде подпомогнат в подготовката на свой собствен уникален проект.

Курсът съчетава присъствена /11 поредни съботи от 16.00 до 19.30ч./ и онлайн форма /веднъж седмично/. Методите са предимно практически и позволяващи индивидуализация и учене по мярка, включително: работа по индивидуални проекти; комуникация на живо и писмено в онлайн форумите; виртуална среда за учене; презентации; практически семинари; индивидуални консултации с обучителите; работа по двойки; оценяване от колегите-курсисти; традиционно използвани в езиковите курсове методи.

Работим в малки групи. Работният език е английски, затова курсът изисква владеене на английски език на минимум ниво Pre-intermediate (B1).

Преподавател: Г-жа Йорданка Атанасова – обучител по английски език в сферата на неформалното обучение на възрастни; оценител на проекти в Европейската комисия по редица програми, вкл. и Еразъм +.

 

 

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ С УСИЛЕНО ИЗУЧАВАНЕ НА

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Бургас, 11.10.2014г. – 13.12.2014г.

Курсът е практичен и включва теми свързани с цялостния цикъл на един проект, проектна документация и отчетност, финансов мениджмънт и др. Провежда се в рамките на 10 поредни съботи от 16,00 до 19,30 ч.

Преподавател: Г-жа. Гергана Вълкова – магистър по управление на проекти, мениждър на голяма компания и преподавател.

 

За повече информация и записване, моля не се колебайте да се свържете с нас: e-mail: pozitivni365@abv.bg тел: 0878 45 00 31, лице за контакти: Яница Неделчева.

Курсовете можем да предоставим и като мобилна услуга за Вашия екип.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply